Son - SON Coaching en Training in Enschede

Murat Son

Met enthousiasme en effectiviteit help ik jou ruimte te maken voor je gezondheid en fitheid en niet jezelf verliezen.

Wie ben ik en wat je moet weten

Met een achtergrond als docent Lichamelijke Opvoeding, ben ik de drijvende kracht achter jouw hernieuwde beweging. Met mijn frisse kijk op gezondheid en beweging, gestoeld op een stevig wetenschappelijk fundament, laat ik je het nieuwe bewegen ontdekken.

Na jarenlang in het onderwijs te hebben gewerkt als docent Lichamelijke Opvoeding en daarnaast als (Personal) trainer in verschillende fitnesscentra, kwam ik erachter dat menselijkheid het missende ingrediënt is in een wereld van presteren, doelen stellen en dromen najagen.

Terwijl dit hét hoofdingrediënt is voor de wereld waar we nu in leven en die we aan de toekomstige generaties doorgeven. Met mijn professionaliteit, deskundigheid en een portie enthousiasme help ik jou je menselijkheid en daarmee jouw bewegen en het natuurlijke proces van vallen en opstaan weer te omarmen en integreren.

15+ jaar ervaring in het vak

Docent Lichamelijke Opvoeding

Geen resultaat is geld terug

Resultaten

Ik leer jou om nooit meer gedoe te krijgen met afvallen en voeding. Door heel simpelweg effectief te trainen en met de juiste strategie je ongewenste patronen om te buigen. 

"Binnen een maand een stuk fitter"

“Binnen een maand een stuk fitter en energieker. Voor ik ging sporten had ik veel last van mijn spieren en gewrichten, waardoor ik mezelf soms in de weg liep. Dat is nu al een heel stuk minder in een hele korte tijd.”

Beate Dingeldein

"In 6 weken 6 kg slanker!"

"Dit is de beste keus die ik ooit gemaakt heb - Ik heb veel minder fysieke klachten, mijn bloeddruk is weer in orde en ik voel me steeds fitter worden. Daarnaast ben ik in acht weken 6 kg afgevallen!"

Review
5/5

"In korte tijd minder pijn."

"Binnen een maand een stuk fitter en energieker. Voor ik ging sporten had ik veel last van mijn spieren en gewrichten en dat is nu al een heel stuk minder in hele korte tijd."​

Review
5/5

Beweeganalyse inplannen?​

In één oogopslag zien waar jouw lichaam behoefte aan heeft. Inclusief 1 Personal Training sessie van 30 min. om te kijken of Personal Training wat voor jou is.

SON Coaching en Training in Enschede draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders