Kennismaken met SON Coach en Trainer in Enschede en Hengelo

Plan je strategiesessie in met Murat

Wat we tijdens het gesprek gaan bespreken

Zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet meer waar je moet beginnen? Na dit gesprek begrijp je precies de oorzaak en heb je concrete stappen om meer resultaat te halen.

"In 6 weken 6 kg afgevallen"

“Dit is de beste keus die ik ooit gemaakt heb – Ik heb veel minder fysieke klachten, mijn bloeddruk is weer in orde en ik voel me steeds fitter worden. Daarnaast ben ik in acht weken 6 kg afgevallen!”

Karin de Leeuw

Jouw winst

Ik leer jou om nooit meer gedoe te krijgen met afvallen en voeding. Door heel simpelweg effectief te trainen en met de juiste strategie je ongewenste patronen om te buigen. 

Over Murat

Coach Murat kijkt met je mee en maakt je persoonlijke plan

Gemiddelde beoordeling van een 10

5,0 / 5,0 op basis van 65+ geverifieerde reviews
5/5
"Ik was gelijk enthousiast!"

"Murat levert kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wat mij enorm bevalt is het trainen in kleine groepen, waarin je heel gevarieerd leert trainen en je krijgt continu feedback op je houding."

Review
5/5
'In korte tijd veel minder pijn."

"Binnen een maand een stuk fitter en energieker. Voor ik ging sporten had ik veel last van mijn spieren en gewrichten en dat is nu al een heel stuk minder in hele korte tijd."

Review
5/5
"Murat, je hebt echt niets teveel gezegd."

"Wat heb je een leuke club en wat heb ik het naar mijn zin. Jij bent gedreven, professioneel en vooral ook enthousiast. De lessen zijn gevarieerd, vakkundig en leuk. Er hangt een relaxte sfeer en ik ga elke week weer met veel plezier sporten."

Review
5/5
"Mijn cholesterol en glucose is veel beter."

"Daarnaast ben ik 5 kg afgevallen en voel ik mij veel fitter. Ik heb fitness nooit leuk gevonden, maar deze manier van sporten is bijzonder fantastisch en ik ga er altijd graag naar toe en met een voldaan gevoel weer naar huis."

Review
5/5

Antwoorden op de meest gestelde vragen

Heb je een vraag die er niet tussenstaat? Stuur hem gerust naar info@soncoachentrainer.nl

Tijdens dit gesprek kijken we samen naar jouw obstakels. Waar sta je nu en waar loop je tegen aan? Vervolgens maken we samen een plan. Na het gesprek weet je precies wat je moet doen om meer resultaat te halen.

Het gesprek is online of fysiek in de club. Na het inplannen in de online agenda bel ik je op voor een bevestiging. Deze afspraak kun je vervolgens ook in je agenda zetten.

Iedereen die waarde hecht aan zijn of haar gezondheid en die graag meer uit zichzelf wilt halen. 

Tijdens het de online videocall kijkt Murat met je mee naar jouw situatie en de obstakels waar je nu tegen aan loopt. Op basis van onze kennis en ervaring maak je dan samen een succesplan.

Het gesprek is gratis en vrijblijvend. We geven je oprecht advies. Ook als dat is om niet met SON te gaan starten. Zodat jij na dit gesprek precies weet wat je volgende stappen zijn.

Plan gesprek in met Murat

Ontdek hoe je Slank en Fit wordt door een paar kleine veranderingen

  • Dit gesprek is gratis en vrijblijvend voor mensen die nog geen lid zijn bij Lifestyleclub SON
SON Coaching en Training in Enschede draait op SYS Platform SYS Platform - Platform voor Coaches & Opleiders